Bjerkelia Transport AS

Bjerkelia Transport bistår med det meste innen transport – kranløft, massetransport, asfalttransport, maskinflytting med mer. Vårt hovedfokus er at du som kunde skal bli fornøyd med jobben vi gjør. Presisjon og effektivitet sørger for at vi lever opp til dette. Jobben gjøres alltid innenfor avtalt tid, og selvfølgelig på en trygg og forsvarlig måte.
Du finner oss i Industrivegen 37, Oppaker, i Nes kommune. Ta gjerne kontakt for nærmere avtale og pris.

SISTE NYTT

Bjerkelia Transport har Norges
første Palfinger kravlekran.

Les mer om vårt intervju om kranen med tungt.no her og se tøff video.  

TJENESTER

Vi utfører det meste av transport-tjenester. Ta gjerne kontakt for pris forespørsel. Mest sannsynlig får vi jobben gjort!

PRESISJON

Vi utfører alltid arbeidet til avtalt tid. Det viktigste er at du er fornøyd med resultatet. Og vi gjør vårt ytterste for å realisere det.

EFFEKTIVITET

Vi har fokus på effektivitet i arbeidet. Og sammen med en god HMS kultur, jobber vi også sikkert og trygt.

Kranløft

Vi utfører det meste av løfteoppdrag. Vi har kraner fra 85 tm, opptil 150 tm. Ta kontakt hvis du trenger et løfteoppdrag utført trygt og effektivt.

Massetransport

Vi har 10 biler som benyttes til massetransport. Mange av bilene er knyttet opp mot Veidekke og utbyggingen av Oslo lufthavn.

Asfalttransport

Vi har mange års erfaring med asfalttransport og har kjørt over store deler av Sør-Norge. I 2013 var vi en av transportørene som leverte asfalt til laget på RV 3 v/Rena som fikk prisen ''Årets Asfaltjobb''.  

Maskinflytting

Vi utfører også spesialoppdrag med maskinhenger. Så hvis du har noe langt, tungt eller veldig bredt som skal transporteres, kan vi få jobben gjort.

 
DU FINNER OSS I INDUSTRIVEGEN 37, OPPAKER, I NES KOMMUNE. TA GJERNE KONTAKT FOR NÆRMERE AVTALE OG PRIS.
adresse

Industrivegen 37, 2166 Oppaker

telefon og e-post
Følg oss